facebook linkedin twitter  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

Stiri juridice

 • Portalul infiintare-firma-registru.ro lanseaza campania INFIINTARE PFA CU DOAR 250 LEI!

  Read more...  
 • Cat Costa Infiintarea unei Firme in 2015?

  Aceasta intrebare este adresata de fiecare client care doreste infiintarea unei firme la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

  Read more...  
 • Portalul infiintare-firma-registru.ro lanseaza campania INFIINTARE FIRMA CU DOAR 300 LEI

  Read more...  
 • Legea nr. 202/2012 - aprobarea OUG nr. 24/2012 privind modificarea si completarea Codului fiscal

  7 Noiembrie 2012

  Read more...  
 • Modificarea legii societatilor comerciale

  Va prezentam Articolul 237 din Legea 31/1990 - legea societatilor comerciale, asa cum acesta a fost modificat de Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 37/2011.

  Read more...  
 • Prima Casa – masuri si norme modificate – OUG 60/2009 si HG 717/2009
  In M. Of. 878/2012 a fost publicata OUG 94/2012 pentru completarea art. 1 din OUG 60/2009 privind unele masuri in vederea implementarii programului „Prima casa“,

OFERTA infiintare ong 1000PACHET COMPLET INFIINTARE ONG 1000 RON

Intrucat procedura de infiintare a unei asociatii de tip ONG implica redactarea de catre un avocat a actului constitutiv, a statului si atestarea actelor de catre avocat prin darea de data certa, va oferim solutii optime pentru infiintarea asociatiei dumneavoastra:

 Efectuarea rezervarii de denumire a ONG;

■  Conceperea si redactarea tuturor actelor necesare infiintarii ONG-ului dumneavoastra si atestarea acestor acte – cerinta obligatorie; in caz contrar dosarului dumneavoastra nu o sa fie inregistrat de catre registratura judecatoriei din raza careia o sa stabiliti sediul professional al ONG-ului;

■  Constituirea completa a dosarului dumneavoastra si inregistrarea acestuia la judecatoria din raza careia o sa stabiliti sediul profesional;

Dumneavoastra trebuie sa va alegeti domeniul in care doriti sa activeze ONG-ul si noi ne vom ocupa de conceperea si redactarea actelor necesare infiintarii asociatiei si vom solicita acordarea personalitatii juridice de catre Judecatoria din raza careia de afla situat sediul profesional al asociatiei.

 

In situatia in care doriti sa infiintati un ONG, nu ezitati sa ne contactati completand formularul sau telefonic la numarul 0724.854.213 – avocat Popa Cristina.