facebook linkedin twitter  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

Stiri juridice

 • Portalul infiintare-firma-registru.ro lanseaza campania INFIINTARE PFA CU DOAR 250 LEI!

  Read more...  
 • Cat Costa Infiintarea unei Firme in 2015?

  Aceasta intrebare este adresata de fiecare client care doreste infiintarea unei firme la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

  Read more...  
 • Portalul infiintare-firma-registru.ro lanseaza campania INFIINTARE FIRMA CU DOAR 300 LEI

  Read more...  
 • Legea nr. 202/2012 - aprobarea OUG nr. 24/2012 privind modificarea si completarea Codului fiscal

  7 Noiembrie 2012

  Read more...  
 • Modificarea legii societatilor comerciale

  Va prezentam Articolul 237 din Legea 31/1990 - legea societatilor comerciale, asa cum acesta a fost modificat de Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 37/2011.

  Read more...  
 • Prima Casa – masuri si norme modificate – OUG 60/2009 si HG 717/2009
  In M. Of. 878/2012 a fost publicata OUG 94/2012 pentru completarea art. 1 din OUG 60/2009 privind unele masuri in vederea implementarii programului „Prima casa“,

OFERTA inregistrare marca 500OFERTA INREGISTRARE MARCA LA OSIM 500 RON

In Romania, orice persoana fizica sau juridica poate inregistra o marca. Inregistrarea unei marci poate sa fie ceruta direct de catre solicitant sau prin mandatar.

Solicitantul strain nu se poate adresa direct la Oficiul de Stat Pentru Inventii si Marci (OSIM) ci trebuie sa se adreseze unui specialist in proprietate intelectuala sau avocat.

Fiindca marca reprezinta un set de valori, o atitudine, o idee, aceasta trebuie protejata prin inregistrarea ei la Oficiul de Stat Pentru Inventii si Marci.

O procedura prealabila inregistrarii marcii consta in efectuarea unei cercetarii documentare pentru a afla daca exista si alte marci similare inregistrate sau identice.

In situatia in care doriti sa inregistrati o marca la OSIM, oferta noastra include efectuarea tuturor demersurilor necesare inregistrarii marcii dumneavoastra, efectuarea unei cercetari pentru a vedea daca exista si alte marci similare, redactarea cererii de inregistrare a marcii si inregistrarea cererii la OSIM.

 

In situatia in care doriti sa inregistrati o marca la OSIM, nu ezitati sa ne contactati completand formularul sau telefonic la numarul 0724.854.213 – avocat Popa Cristina.