facebook linkedin twitter  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

Stiri juridice

 • Portalul infiintare-firma-registru.ro lanseaza campania INFIINTARE PFA CU DOAR 250 LEI!

  Read more...  
 • Cat Costa Infiintarea unei Firme in 2015?

  Aceasta intrebare este adresata de fiecare client care doreste infiintarea unei firme la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

  Read more...  
 • Portalul infiintare-firma-registru.ro lanseaza campania INFIINTARE FIRMA CU DOAR 300 LEI

  Read more...  
 • Legea nr. 202/2012 - aprobarea OUG nr. 24/2012 privind modificarea si completarea Codului fiscal

  7 Noiembrie 2012

  Read more...  
 • Modificarea legii societatilor comerciale

  Va prezentam Articolul 237 din Legea 31/1990 - legea societatilor comerciale, asa cum acesta a fost modificat de Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 37/2011.

  Read more...  
 • Prima Casa – masuri si norme modificate – OUG 60/2009 si HG 717/2009
  In M. Of. 878/2012 a fost publicata OUG 94/2012 pentru completarea art. 1 din OUG 60/2009 privind unele masuri in vederea implementarii programului „Prima casa“,

OFERTA infiintare firma 300 INFIINTARE FIRMA 300 RON

Include toata procedura de infiintare a unei firme de tip SRL, la care se adauga taxele legale percepute de catre Registrul Comertului si capitalul social.

Constituirea unuei firme de tip SRL se finalizeaza in 3 zile de la data depunerii dosarului complet la Registrul Comertului, fiind necesare pentru demararea procedurii urmatoarele acte:

  acte de identitate fondatori si administratori persoane fizice (BI, CI sau pasaport) sau certificat de inregistrare pentru persoane juridice - copie;

■  copie de pe actele de proprietate ale viitorului sediu social al societatii iar in cazul in care infiintam si un punct de lucru ne sunt necesare si copii de actele de proprietate ale acestuia;

■  trei variante de denumire a viitoarei societati (de ex. S.C. DENUMIREA SOCIETATII S.R.L.).

Onorariu perceput de cabinetul nostru de avocatura include redactarea tuturor actelor necesare infiintarii societatii dumneavoastra, atestarea actului constitutiv, reprezentarea in fata Registrului Comertului pentru infiintarea firmei si predarea tuturor documentelor care atesta infiintarea firmei dumneavoastra, respectiv: rezolutia de infiintare, certfificatul de inmatriculare a firmei, certificatele constatatoare de la sediul social, de la punctul de lucru si de la terti/beneficiari - daca este cazul.

 

Taxele legale percepte de catre Registrul Comertului sunt in cuantum de:

  72 lei rezervarea de denumire la care se adauga suma de 520 lei care se plateste la momentul inregistrarii dosarului la Registrul Comertului.

  200 lei capitalul social minim prevazut de legislatia in vigoare pentru infiintarea unui S.R.L.

In final, va promitem ca o sa va scutim de toate drumurile pe care trebuie sa le faceti pentru infiintarea firmei dvs. si ca experienta noastra o sa va scuteaza de mult timp pierdut pe la ghisee si multe neplaceri pe care le-ati putea intampina la infiintarea firmei dvs.

 

In situatia in care doriti sa infiintati o firma, nu ezitati sa ne contactati completand formularul sau telefonic la numarul 0724.854.213 – avocat Popa Cristina.